Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania Aeroporturi București achiziționează utilaje de deszăpezire de 3,5 milioane de euro

MFE
Aeroport Iasi

Compania Națională Aeroporturi București achiziționează utilaje de deszăpezire în valoare 3,5 milioane de euro, potrivit anunțului publicat pe SEAP. Achiziția prevede un număr de aproximativ 5 utilaje, prestarea de servicii de școlarizare pentru instruirea personalului și mentenanța utilajelor.

Citește și: Scenariu în laboratoarele dreptei: turul I la prezidențiale deschide ușa pentru o alianță de amploare .

Compania Națională Aeroporturi București vrea să achiziționeze maxim cinci utilaje complexe pentru deszăpezirea aeroporturilor și prestarea a 2 sesiuni de școlarizare pentru întreținerea/repararea și operarea acestui tip de utilaje, precum și servicii de service în perioada de garanție a acestora. Prețul maxim de achiziție pentru 5 utilaje de deszăpezire, specificat în anunțul companiei publicat pe SEAP este de 3.528.000 euro, în timp ce cheltuielile maxime estimate pentru serviciile de școlarizare și serviciile service sunt 8.000, respectiv 20.000 de euro.

De asemenea, compania solicită la licitație între minim două și maxim zece revizii pe toată perioada de garanție a utilajelor.

Contractul de furnizare/cumpărare de utilaje de deszăpezire și servicii de instruire și mentenanță are o durată de 48 de luni, fără posibilitate de reînoire iar finanțarea provine din "alte fonduri", potrivit informațiilor publicate pe SEAP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.