Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania Altex a donat 138 de tablete digitale performante elevilor vulnerabili din Câmpina

pressonline.ro
altex electrocasnice

Compania Altex a donat Primăriei Câmpina 138 de tablete digitale performante, destinate elevilor vulnerabili din municipiu, şi 50.000 de măşti de protecţie, destinate elevilor din ciclurile primar şi gimnazial, potrivit unui comunicat remis marţi de companie.

Cele două tipuri de produse donate au o valoare de aproximativ 85.000 de euro.

Fundaţia Altex, înfiinţată în 2020, a încheiat, la începutul acestui an, un protocol de colaborare cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, privind sprijinirea unităţilor de învăţământ în vederea desfăşurării activităţii şcolare în condiţii de siguranţă.

Peste un milion de măşti şi 32.000 de costume de protecţie au fost donate către şcoli şi licee din toată ţara, în baza acestui protocol.

Managerul de marketing al Altex România, Carmen Căpitănescu, a subliniat că societatea comercială a sprijinit accesul elevilor la tehnologie pentru participarea la şcoala online.

"Credem că vremurile grele pentru o societate pot fi depăşite doar prin solidaritate şi prin unirea eforturilor tuturor - populaţie, instituţii publice,

companii private. De când a început pandemia, grupul Altex a fost şi mai activ în ceea ce priveşte donaţiile, în special în sistemul de învăţământ, greu încercat în această perioadă. Educaţia este unul dintre pilonii de bază ai societăţii, iar Altex a susţinut constant, încă de anul trecut, că trebuie să găsim soluţii pentru ca elevii să fie cât mai puţin afectaţi de pandemie. Am răspuns tuturor solicitărilor şi ne-am oferit să ajutăm acolo unde am putut, astfel încât cei mici să poată participa, în siguranţă, la ore sau să aibă acces la tehnologie, pentru şcoala online", a menţionat managerul de marketing al Altex România, informează Agerpres.ro.

Primarul Municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, a precizat că tabletele vor ajunge la copiii din clasele I-IV de la şcolile din municipiu, care provin din familii vulnerabile.

"În numele comunităţii câmpinene, aş vrea să mulţumesc companiei Altex pentru donaţiile făcute. Tabletele oferite vor ajunge la copiii din clasele I-IV de la şcolile din municipiul nostru, copii care provin din familii vulnerabile şi pe care, împreună cu Altex, dorim să-i sprijinim în procesul educaţional, fie că se desfăşoară fizic, fie online. De asemenea, cele 50.000 de măşti de protecţie vor fi împărţite elevilor din ciclul primar şi ciclul gimnazial de la toate şcolile din localitate. Ne bucurăm că eforturile administraţiei locale, în această perioadă marcată de pandemia de coronavirus, sunt sprijinite de Altex şi am certitudinea că, astfel, acţionând împreună, uniţi, vom reuşi să trecem cu bine peste pandemie", a afirmat primarul Municipiului Câmpina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.