Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania de închirieri de maşini Herz a anunţat că ar putea furniza Uber 150.000 de vehicule Tesla în următorii trei ani, faţă de numărul iniţial de 50.000

www.facebook.com
tesla

Compania de închirieri de maşini Herz a anunţat joi că ar putea furniza Uber 150.000 de vehicule Tesla în următorii trei ani, faţă de numărul iniţial de 50.000, dacă parteneriatul lor va fi de succes, transmite Reuters, citat de news.ro

"Hertz va începe programul cu furnizarea a până la 50.000 de vehicule până în 2023, exclusiv şoferilor  Uber. Dacă va fi de succes, programul ar putea fi extins la 150.000 de Tesla în următorii trei ani”, a anunţat compania într-un comunicat transmis Reuters.

Potrivit Hertz, aceste ambiţii ar putea fi afectate de factori în afara controlului său, cum ar fi deficitul de semiconductori sau alte constrângeri.

Hertz a anunţat în această săptămână că va comanda 100.000 de vehicule Tesla până la sfârşitul anului 2022, dintre care jumătate le va oferi în exclusivitate ca opţiune de închiriere şoferilor Uber, până în 2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.