Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania de sport Puma înregistrează un domeniu ENS, și își schimbă numele în Puma.eth pe Twitter

cointelegraph.com
puma eth

Puma este cea mai recentă dintr-o listă în creștere de mărci majore care a achiziționat o adresă URL descentralizată și a dezvăluit tokenul nefungibil sau NFT, schimbându-și identificatorul Twitter în Puma.eth. Brandul german de îmbrăcăminte sport a înregistrat numele de domeniu la Ethereum Name Service sau ENS, conform cointelegraph.com.

 

Alte companii importante cu domenii .ETH includ Budweiser, subsidiara Anheuser-Busch InBev, care a cumpărat Beer.eth prin ENS pe OpenSea pentru 30 ETH anul trecut. Și când lanțul de fast-food White Castle a înregistrat whitecastleofficial.eth, fostul director de operațiuni al ENS a postat chiar pe Twitter despre entuziasmul lui.

Toate numele .ETH sunt NFT-uri care pot fi „ conectate cu ușurință la ecosistemul NFT în continuă expansiune”, după cum se arată într-o postare ENS Medium. Unele dintre beneficiile unui nume ENS includ posibilitatea de a primi orice criptomonedă, token sau activ bazat pe blockchain, pe lângă posibilitatea de a indica un site web descentralizat și de a stoca informații de profil, cum ar fi un avatar, o adresă de e-mail sau un handle Twitter.

Numele ENS al lui Puma este una dintre câteva mișcări legate de NFT pe care compania le-a făcut recent. Potrivit paginii Puma.eth OpenSea, Puma a investit în diverse colecții NFT de inspirație felină, inclusiv Cool Cats NFT, Lazy Lions, Gutter Cat Gang și CatBlox.

 

 

La momentul publicării, Puma s-a clasat pe locul 13 în clasamentul .eth, care listează cele mai urmărite conturi de Twitter cu nume .ETH. Pe primul loc se află parishilton.eth, securizat de celebritatea Paris Hilton și shaq.eth, deținut de fostul jucător NBA Shaquille O'Neal, pe al doilea.

Puma este unul dintre cele mai mari branduri de îmbrăcăminte sport la nivel mondial, alături de Nike și Adidas, care și-au făcut propriile intrări în spațiul Web3 cu o mare sclipire. Nike a achiziționat marca virtuală de adidași și obiecte de colecție RTFKT , în timp ce Adidas Original's a lansat o colaborare NFT cu Bored Ape Yacht Club, PUNKS Comic și gmoney.

Serviciul de nume Ethereum are un total de 724.096 de nume ENS create la momentul scrierii, potrivit Dune Analytics, cel mai mare număr de înregistrări lunare au avut loc în ultimele luni. Concurentul ENS, Unstoppable Domains, are peste 2 milioane de domenii înregistrate, potrivit site-ului companiei, iar recent și-a lansat propriul serviciu de single-sign-on pentru Ethereum și Polygon numit Login. Pe măsură ce tot mai multe DApps, portofele, schimburi și piețe acceptă nume de utilizator NFT, utilizatorii Web 3 adoptă din ce în ce mai multe adrese URL descentralizate pentru identitățile digitale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.