Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania de tehnologie Life is Hard a obţinut o cifră de afaceri de 15,9 milioane de lei şi un profit brut de 3 milioane de lei în trimestrul 3

it computer tehnologie

Life is Hard, companie de tehnologie listată la BVB pe piaţa AeRO, anunţă că a înregistrat în trimestrul 3 o cifră de afaceri de 15,9 milioane lei, cu 290% mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului precedent, şi un profit net de 2,7 milioane de lei, în creştere cu peste 900%.

Potrivit unui comunicat al companiei, profitul brut a fost de 3 milioane de lei.

"Companiile în care Life is Hard are deţineri au înregistrat, la rândul lor, performanţe financiare în creştere - ceea ce ne consolidează fundamentul şi ne măreşte capacitatea de a acţiona pe piaţă. Din perspectivă orientativă, business-ul LIH şi al companiilor în care avem deţineri a generat, la nivel consolidat, o cifră de afaceri de 24.251.243 lei şi un profit brut de 5.315.240 lei, respectiv un profit net de 4.774.656 lei la finalul trimestrului 3. Este o confirmare că partenerii pe care i-am ales să ne stea alături contribuie la strategia pe creştere accelerată pe care se dezvolta Life is Hard", spune Cătălin Chiş, director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie LIH.

Trimestrul 3 este primul în care Life is Hard încasează venituri din active financiare (dividende) inclusiv din compania cea mai recent achiziţionată - Innobyte - pe lângă cele care provin din activitatea Performia. Cumulat, acestea se ridică la 1.616.231,93 lei şi înseamnă o contribuţie consistentă la creşterea profitului financiar.

Tot în trimestrul 3, Life is Hard a luat decizia de split al acţiunilor sale, care urmează să aibă loc la începutul anului 2022, şi are ca scop să ofere o flexibilitate mai mare acţionarilor cu deţineri în companie.

Ultima parte a anului în curs a marcat deja câteva momente importante pentru companie: Life is Hard (LIH) a fost inclusă în primele cele mai relevante 20 de companii listate pe piaţa AeRO care alcătuiesc indicele BET AeRO. De menţionat că, în prima săptămână, Life is Hard a ocupat locul 2 în topul companiilor cu cea mai mare creştere din cadrul indicelui, informează Agerpres.ro.

De asemenea, conform aprobării recente din partea Adunării Generale a Acţionarilor,Life is Hard începe pregătirile pentru trecerea pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti - demers estimat a avea loc la începutul anului 2023. La 1 noiembrie, valoarea bursieră a companiei este de peste 69 milioane de lei, conform BVB. Pentru 2021, compania şi-a propus să depăşească 20 milioane de lei cifră de afaceri, iar pentru 2022 capitalizarea bursieră să ajungă la 100 milioane de lei.

Life is Hard este prima companie românească de software listată la Bursa de Valori Bucureşti - piaţa AeRo şi are expertiză avansată în dezvoltarea de proiecte de digitalizare pentru companii şi comunităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.