Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania Disney vrea ca Tom Hanks să reia pentru televiziune după 30 de ani rolul din 'Turner & Hooch'

facebook.com
Tom Hanks

Compania Disney plănuiește realizarea unui serial TV bazat pe filmul "Turner & Hooch", din 1989, și își dorește ca rolul principal să fie interpretat din nou de Tom Hanks, arată Variety, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: E oficial! Anunțul făcut de Dumitru Coarnă se adeverește! Ludovic Orban se ține de cuvânt .

Filmul din 1989 spunea povestea unui detectiv care se mută cu serviciul într-un nou oraș. La doar câteva zile de la această schimbare, colegul său, interpretat de John McIntyre, este ucis, iar detectivul este obligat să își schimbe planurile.

Polițistul se vede nevoit să adopte câinele prietenului său mort, un dog de Bordeaux extrem de neprietenos, care îi distruge apartamentul. Însă, tot acest câine uriaș se dovedește a fi singurul martor al crimei, care îl poate ajuta pe polițist să descopere cine i-a ucis prietenul. Cei doi fac un armistițiu pentru a rezolva crima.

Disney pregătește serialul pentru platforma de streaming Disney Plus și intenționează să îl folosească tot pe Tom Hanks în rolul principal.

Tom Hanks este dublu laureat cu Oscar - pentru rolurile din "Forrest Gump" (1994), de Robert Zemeckis, şi "Philadelphia" (1995), de Jonathan Demme. Vedeta a mai jucat în filme precum "Bridge of Spies" (2015), de Steven Spielberg, "Inferno", de Ron Howard, "Apollo 13" (1995), de Ron Howard, "Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii/ Saving Mr. Banks" (2013), de John Lee Hancock.

Citește și: Presedintele Iohannis: `Mai este foarte puțin timp`

Actorul este cunoscut pentru predilecţia sa pentru roluri bazate pe personaje reale, cum ar fi căpitanul Phillips din filmul omonim din 2013, transpus pe ecran într-o producție regizată de Paul Greengrass, Jim Lovell, în "Apollo 13" (1995), de Ron Howard, şi Walt Disney, în pelicula "Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii/ Saving Mr. Banks" (2013), de John Lee Hancock.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.