Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania niponă Calsonic Kansei confirmă: investiţii de 30 milioane de euro în România și 300 de noi locuri de muncă

thejournal.co.uk
compania nipona Calsonic Kansei

Compania niponă Calsonic Kansei își extinde businessul din România prin investirea a 30 milioane euro într-o fabrică de componente electronice, la Ploiești, unde va crea circa 300 de noi locuri de muncă, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Procurorul 'Portocală', declaraţii HALUCINANTE: 'Mă simt hărţuit...'

Decizia finală a fost luată ca urmare a discuțiilor purtate de ministrul Ilan Laufer cu reprezentanții Calsonic Kansei, cu ocazia vizitei din luna septembrie în Japonia și a fost comunicată printr-o scrisoare oficială a directorului de operațiuni pentru România, Hiroyuki Horii.

“Salut decizia companiei japoneze, care dovedește încrederea în România, dovedește ca deciziile și strategiile pentru extinderea investițiilor în România au dat roade și îmi exprim speranța că și acest proiect va fi unul de succes, care va aduce plusvaloare atât pe plan local cât și național”, spus ministrul Laufer.

Acest fapt este un prim rezultat concret al vizitei în Asia din perioada 16 -22 septembrie a.c., în timpul căreia ministrul Ilan Laufer și Teiji Teramoto, Head of Global Business Mizuho Bank au semnat Memorandumul de Înțelegere între Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Mizuho Bank privind colaborarea pentru stimularea și susținerea prin intermediul Mizuho Bank a investiților bilaterale și promovarea extinderii economice a companiilor românești și japoneze. Astfel, Mizuho Bank va aduce noi investiții japoneze în România, susținând financiar, în același timp, o parte dintre acestea.

Citeşte şi: Băncile, luate cu ASALT. Amenzi FABULOASE pentru practici comerciale incorecte .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.