Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania Ringier reacționează la scandalul din redacția GSP - Patronii acuză 'diferente de opinie' și anunță noii șefi

iquads
Ringier

Ringier anunţă că actualii redactori-şefi adjuncţi, Dan Udrea şi Bogdan Stamatoiu, vor gestiona activitatea zilnică, cu sprijinul lui Cătălin Tolontan, în actuala poziţie de coordonator editorial al Gazeta Sporturilor şi Libertatea, până când Ringier Sports Media Group (RSMG) va decide asupra noii echipe de conducere a Gazeta Sporturilor. Robin Lingg, preşedintele Consiliului de Administraţie al RSMG, a apreciat activitatea lui Ţepelin: „A fost forţa motrice din spatele transformării digitale a Gazeta Sporturilor”.

Gazeta Sporturilor anunţă plecarea cu efect imediat a redactorului şef, Cătălin Ţepelin, din cauza unor opinii diferite privind direcţia strategică a Gazeta Sporturilor. Ambele părţi au fost de acord că o separare amiabilă este cea mai bună soluţie.

Potrivit Ringier, Cătălin Ţepelin, redactor-şef al Gazeta Sporturilor, este unul dintre cei mai experimentaţi jurnalişti sportivi, cu peste 26 de ani petrecuţi în fruntea celor mai bune redacţii din ţară. Din 2018 este redactor-şef al Gazeta Sporturilor, poziţie din care a coordonat echipa GSP atât pe plan editorial, cât şi strategic. Consiliul de Administraţie al Ringier Sports Media Group (RSMG) îi mulţumeşte lui Cătălin Ţepelin pentru eforturile şi contribuţiile sale decisive. Începând cu mai 2022, Gazeta Sporturilor face parte din RSMG, care reuneşte lideri de piaţă naţionali în media sportivă cu soluţii tehnologice globale. Cu 9 branduri şi altele care urmează să se alăture, RSMG ajunge lunar la milioane de fani ai sportului din Europa. RSMG a fost fondată în vara anului 2022 ca filială a companiei elveţiene Ringier AG.

„Cătălin Ţepelin, în calitate de redactor-şef, a fost forţa motrice din spatele transformării digitale a Gazeta Sporturilor. Ne luăm rămas bun de la el cu recunoştinţă şi cu cele mai bune urări. Sunt entuziasmat să văd cum Gazeta Sporturilor îşi susţine şi îşi extinde poziţia de lider în presa sportivă din România”, a spus Robin Lingg, preşedintele Consiliului de Administraţie al RSMG.

Comunicatul integral al Ringier:

Gazeta Sporturilor, cel mai important brand din media de sport românească, anunţă plecarea cu efect imediat a redactorului-şef, Cătălin Tepelin, din cauza unor diferente de opinie privind direcţia strategică a publicaţiei. Ambele părţi au fost de acord că o separare amiabila este cea mai bună soluţie.

Actualii redactori-şefi adjuncţi, Dan Udrea şi Bogdan Stamatoiu, vor gestiona activitatea zilnică a publicaţiei, cu sprijinul lui Cătălin Tolontan, din actuala sa poziţie de coordonator editorial al Gazeta Sporturilor şi Libertatea, până când Ringier Sports Media Group (RSMG) va lua o decizie cu privire la noua echipă de conducere a Gazeta.

Cătălin Ţepelin, redactor-şef Gazeta Sporturilor, este unul dintre cei mai experimentaţi jurnalişti de sport, cu peste 26 de ani petrecuţi în fruntea celor mai prestigioase redacţii din ţară. Din 2018, este redactor-şef al Gazeta Sporturilor, poziţie din care a coordonat echipa GSP atât la nivel editorial, cât şi strategic.

Consiliul Director al Ringier Sports Media Group (RSMG) îi mulţumeşte lui Cătălin Tepelin pentru eforturile şi contribuţiile sale decisive. Începând cu mai 2022, Gazeta Sporturilor face parte din RSMG, care reuneşte lideri de piaţă naţionali în media sportivă cu soluţii tehnologice globale. Cu 9 branduri şi altele care urmează să se alăture, RSMG ajunge lunar la milioane de fani ai sportului din Europa.

RSMG a fost fondată în vara anului 2022 ca filială a companiei elveţiene Ringier AG.

Robin Lingg, preşedinte al Consiliului Director al RSMG:

"Cătălin Tepelin, în calitate de redactor-şef, a fost forţa motrice din spatele transformării digitale a Gazeta Sporturilor. Ne luăm rămas bun de la el cu recunoştinţă şi cu cele mai bune urări. Sunt entuziasmat să văd cum Gazeta Sporturilor îşi susţine şi îşi extinde poziţia de lider în presa de sport din România. Aşteptăm cu nerăbdare următoarea etapa in colaborarea cu echipa extrem de pasionată a GSP."

Obiectivul Gazeta Sporturilor rămâne acela de a asigura continuitate şi servicii valoroase, relevante pentru utilizatorii şi cititorii săi.

Misiunea de bază a Gazeta Sporturilor, aceea de a fi lider în media românească şi în business-ul digital din domeniul sportului, prin inovaţie constanta, rămâne neschimbată şi este în concordanţă cu strategia RS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.