DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Compania Search Corporation va realiza studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres care leagă Satu Mare de graniţa româno-ungară

Europa FM
CNAIR

Compania Search Corporation SRL va realiza studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres care va lega Satu Mare de graniţa româno-ungară, printr-un contract de 3,65 milioane de lei fără TVA semnat joi cu CNAIR.

"Joi, 9 iulie 2020, CNAIR a semnat contractul de servicii având ca obiect "Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru Drum Expres Conexiune Satu Mare (VO Satu Mare) - Oar (Graniţa Româno - Ungară - Drum Expres M49 Ungaria)", cu ofertantul desemnat câştigător al procedurii de achiziţie publică, S.C. Search Corporation S.R.L. Valoarea contractului este de 3.646.308,36 lei fără TVA. Durata de realizare a contractului de servicii este de 18 luni de la Data de Începere a contractului", se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere remis, joi, AGERPRES.

Citește și: Iohannis: ‘Virusul este real, nu are culoare politică și nu poate fi interzis prin lege. Acum nu este momentul disputelor politice și al orgoliilor’

Potrivit sursei citate, traseul actual care asigură conexiunea între Satu Mare şi graniţa româno - ungară este reprezentat de DN 19A (Satu Mare - Petea). Acest drum naţional are câte o bandă de circulaţie pe sens şi un trafic foarte ridicat, cu sectoare pe care este atinsă capacitatea de circulaţie a drumului.

Acest proiect face parte din strategia de implementare la nivel naţional pentru Drumul Expres cu denumirea generică "Someş Expres", cuprins în M.P.G.T şi care realizează legătura între localităţile Baia Mare - Livada - Satu Mare - Petea.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel, atenționează: ‘Infecția cu coronavirus poate să treacă prin mască la un moment dat’

Serviciile aferente contractului constau în: elaborarea Studiului de Fezabilitate, ţinând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.); întocmirea documentaţiei suport şi Asistenţă acordată Autorităţii Contractante pentru depunerea şi susţinerea aplicaţiei de finanţare; realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (P.A.C./D.T.A.C.) şi asistenţă tehnică până la obţinerea autorizaţiei de construcţie de către Beneficiar; elaborarea Proiectului Tehnic de Execuţie (PTE), ţinând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.); întocmirea Documentaţiei de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie lucrări; asistenţă tehnică acordată Beneficiarului în perioada derulării procedurii de achiziţie publică pentru proiectare şi execuţie lucrări.

Obiectivul este inclus în Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.