Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania TAROM introduce două zboruri din București - Londra și retur

stiripesurse.ro
avion Tarom

Compania TAROM introduce în 28 noiembrie și 4 decembrie zboruri din București spre Londra și retur, potrivit unui anunț postat pe pagina sa de Facebook, anunță MEDIAFAX.

Zborurile sunt programate pentru zilele de 28 noiembrie și 4 decembrie.

În preţul biletului este inclus transportul gratuit al bagajului de cală, în limita maximă a 23 kg/bagaj + 10 kg bagaj de mână, dar și check-in gratuit în aeroport și online.

Pasagerii care călătoresc în Marea Britanie au obligaţia de a completa un formular: https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before... Fără acesta, nu este permisă intrarea pe teritoriul Marii Britanii.

Citește și: Schimbare iminentă de trupe în PSD: Cel puțin 100 de deputați și 50 de senatori social-democrați nu sunt pe locuri eligibile pentru un nou mandat

De asemenea, înainte de a călători, persoanele au obligația de a indica adresa la care se vor autoizola și traseul de la frontieră la adresa respectivă, prin completarea unui formular online disponibil la www.gov.uk/uk-border-control.

Persoanele aflate în Marea Britanie sunt rugate să descarce gratuit aplicația NHS COVID-19 pentru identificarea celor care au intrat în contact cu persoane infectate: Anglia și Țara Galilor https://covid19.nhs.uk/ , Scoția https://www.nhsinform.scot/.../nhs-24-coronavirus-covid..., Irlanda de Nord https://www.publichealth.hscni.net/.../stopcovid-ni..., Insula Jersey https://covidalert.gov.je/Pages/default.aspx

Compania anunță că pasagerii trebuie să poarte masca de protecție pe toată durata zborului și în aeroporturi, iar pasagerii care călătoresc în Marea Britanie au obligația de a se autoizola timp de 14 zile dacă sosesc din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.