Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania tech Htss investește 5,5 milioane de euro în dezvoltarea internațională

wallpaperflare.com
euro bancnota

Htss, companie ICT specializată în furnizarea de servicii software de business, cu peste 1000 de clienți în 11 țări, a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 27.7 milioane euro și anunță că, în următorii doi ani, caută să-și suplimenteze echipa cu 50%, de la 400 la 600 de angajați.

„Avem clienți în 11 țări din Europa Centrală și de Vest, iar în perioada următoare dorim să ne asociem cu diverși jucători din Europa de Nord, unde am identificat oportunități reale de creștere. Pentru a ne extinde prezența geografică, precum și gama de produse cloud și SaaS (Software as a Service) pe care le oferim, intenționăm ca în următorii doi ani să ne mărim echipa cu 50%, de la 400 la 600 de angajați,” afirmă Bogdan Dumitrescu, CEO htss.

Chiar dacă situația epidemiologică la nivel internațional rămâne una incertă, htss estimează o creștere de 20% a cifrei de afaceri, până la 33.1 milioane de euro, bugetând totodată investiții masive, de peste 5 milioane de euro, care să susțină o dezvoltare accelerată.

„Htss s-a bucurat de perioada sa de creștere organică, în care am construit fundația companiei, procesele, procedurile și, cel mai important, cultura organizațională. Suntem motivați ca în anii următori să accelerăm, produsele noastre se bucură de o cerere crescută în industriile cărora se adresează, indiferent că ne referim la healthcare, retail, logistică sau financiar. În același timp, căutăm să inovăm constant cu produse noi, motiv pentru care numai pentru acest an am bugetat investiții de 5.5 milioane de euro, dintre care 4.6 milioane de euro se vor duce către dezvoltarea produselor proprii,” adaugă Bogdan Dumitrescu.

Înființată în 2012, htss și-a dezvoltat rapid portofoliul de clienți, care numără peste 1000 de clienți din 11 țări, printre cele mai căutate soluții proprii fiind Pharmaceutical – software de gestiune a farmaciilor; telemedica – soluție de telemedicină; omnimedica – solutie software pentru clinici si spitale; shiftin – software de planificare automata a turelor de lucru sau mindclass – platformă de e-learning.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.