Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Companii româneşti din industria ambalajelor şi a soluţiilor de ambalare participă la târgul FachPack din Germania

targ-de-joburi

Companii româneşti din industria ambalajelor şi a soluţiilor de ambalare îşi prezintă produsele, alături de cei mai mari actori din piaţa de packaging din Europa, în faţa unui număr estimat de 45.000 de vizitatori ai târgului FachPack din Germania, care se desfăşoară în perioada 24-26 septembrie 2019, potrivit unui comunicat al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Cel mai important târg european de profil reuneşte, în 12 hale, peste 1.600 de expozanţi care acoperă tot lanţul valoric al producţiei ambalajelor: materiale şi accesorii, ambalaje, maşini de ambalat, echipamente de marcare şi etichetare, prelucrare şi logistică ambalaje.

Citește și: Ministrul Transporturilor îi răspunde lui Dan Barna cu un video de pe autostradă: V-a fost frică să intrați?

Cei nouă producători români au expus, pe o suprafaţă de 112 mp, etichete autoadezive, pungi de hârtie cu/fără fereastră, ambalaje din carton ondulat, ambalaje din carton solid, ambalaje din plastic termoformat (blistere, tăvi automotive, tăvi industriale de transport, caserole, cofraje, cilindri plastic, cutii din plastic), cutii rigide din carton, pungi din carton, plicuri din carton, cutii tip display, cutii cu cofraj şi capac, cutii cu fereastră, cutii cu finisaje complexe, cutii din carton pentru industria pharma, cutii pliante din carton.

Firmele româneşti prezente la FachPack, în cadrul Pavilionului naţional, sunt: Creative Bags SRL, Transilvania Pack and Print SA, Mayr Melnhof Packaging Romania SRL, Decorporate Media SRL, I.P.P.U. Packaging SRL, Micro Grup Business Solution SRL, Process Color Art SRL, Printco SRL, Polirom Packaging SRL.

Participarea firmelor româneşti la acest târg internaţional este organizată de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, împreună cu patronatul de ramură, CLUSTERO, în cadrul Programului naţional de promovare a exportului cu finanţare parţială de la bugetul de stat. Valoarea acestei acţiuni este de 465.039 lei fără TVA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.