Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comparație EXPLOZIVĂ, marca Andreea Pora: Klaus Iohannis le-a arătat românilor degetul mijlociu, la fel ca Florin Iordache

flickr.com
Klaus Iohannis I3M

Comparație explozivă a jurnalistei Andreea Pora. După scandalul pe MCV, aceasta susține că președintele României arată românilor degetul mijlociu, la fel cum a făcut deputatul PSD Florin Iordache. Aceasta susține că există o unică diferență, de stil.

"Iohannis nici măcar nu încearcă. Nu mai e clar dacă argumentele comodității, je-m’en-fichisme-ului și ale falsei superiorități mai sunt valabile. Pare ceva mai mult de atât. Nu putem face decât speculații. Dar întregul său comportament din ultimul an și jumătate, mai exact de la OUG 13, arată că s-a ridicat (sau l-a împins cineva?) în stratosferă de unde contemplă agitația de sub el. Faptul că iese din când în când la declarații, corecte, dar lipsite de miez, de o reală implicare și emoție, nu e suficient. E minima rezistență. Plecată oare din convingerea că are mandatul asigurat din lipsă de alternativă? Că românii îl vor vota, ca și prima oară, pentru că n-au încotro și, prin comparație, reprezintă răul cel mai mic? Se înșală amarnic. Nu-și cunoaște electoratul, de altfel nu l-a cunoscut și înțeles vreodată. Ultima mișcare - numirea Ecaterinei Andronescu la Educație, după ce își înfoiase penele cu doar câteva zile înainte - este dovada. Probabil nu a luat în serios programul România educată, lăsat oricum în adormire, de a ajuns să o pună ministru pe faimoasa antireformistă „Abramburica“. Este o sfidare pe care o va plăti, așa cum va deconta faptul că a pus umărul, prin inacțiune, la chelirea funcției de președinte, la întărirea dictaturii lui Dragnea și la punerea pe butuci a justiției. Nu mai urmează decât să semneze ca primarul revocarea lui Augustin Lazăr și guvernul Dragnea 4. Mai contează? Scaunul de la Cotroceni e deja vacantat.

Ca și Iordache, și președintele Iohannis arată tuturor degetul mijlociu. E doar o diferență de stil", scrie Pora în Revista 22.

Citește și: Viorica Dăncilă îl SOMEAZĂ pe Klaus Iohannis să își bage mințile în cap: Să își schimbe atitudinea în acord cu prerogativele constituționale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.