Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compartimentul ATI Obstetrică - Ginecologie de la Spitalul Judeţean Sibiu a fost dotat cu un sistem de anestezie modern

Spitalul Clinic de Urgență Floreasca
Spitalul Clinic de Urgență Floreasca salon

Compartimentul ATI Obstetrică - Ginecologie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu a fost dotat cu un sistem de anestezie modern, în valoare de aproape 200.000 de lei, informează un comunicat de presă remis miercuri AGERPRES.

"Asociaţia 'Împreună pentru Sănătate' continuă să sprijine Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu în procesul de dotare cu aparatură medicală performantă. În acest sens, asociaţia a donat celei mai importante unităţi sanitare din judeţ un sistem complex de anestezie în valoare de aproape 200.000 lei (TVA inclus). Banii necesari pentru achiziţionarea sistemului au provenit din sponsorizări din partea Hidroelectrică şi C&A. care au asigurat fiecare câte 100.000 lei. Aparatul de anestezie generală este unul complex, compact şi mobil, cu 8 moduri de ventilare şi sistem electronic de mixare a gazelor şi corespunde cerinţelor actuale în domeniu. Dotarea cu acest aparat aduce o serie de beneficii cum ar fi: prestarea procedurilor medicale din compartimentul AŢI Obstetrică - Ginecologie la nivelul de dezvoltare actuală a tehnicii din domeniul medical, îmbunătăţirea complexităţii şi calităţii serviciilor medicale oferite pacientelor şi creşterea gradului de siguranţă şi satisfacţie a acestora", se arată în comunicat.

Managerul SCJU Sibiu, doctorul Daniel Chelcea, a subliniat că "în cadrul secţiilor de Obstetrică - Ginecologie se realizează numeroase intervenţii complexe pentru un număr ridicat de paciente".

"Compartimentul de Anestezie şi Terapie intensivă are un rol esenţial în întreg procesul, atât pre-operator, intra-operator cât şi post-operator. Prin urmare, dotarea acestuia este esenţială pentru derularea în condiţii optime a actului medical. Mulţumim Asociaţiei împreună pentru Sănătate şi sponsorilor care au făcut posibilă achiziţia", a mai adăugat managerul SCJU Sibiu.

Asociaţia "Împreună pentru Sănătate" a fost înfiinţată în anul 2021 şi are ca scop atragerea de fonduri băneşti şi bunuri materiale în vederea susţinerii activităţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, pentru îmbunătăţirea şi facilitarea procesului de dezvoltare a serviciilor medicale acordate populaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.