Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Competiţia de tenis Laver Cup va avea loc în 2021

australian open facebook
australian open general tenis

Competiţia de tenis Laver Cup, care opune echipa Europei unei selecţionate mondiale şi care trebuia să aibă loc între 25 şi 27 de septembrie, la TD Garden din Boston, nu se va mai desfăşura anul acesta, ci va avea loc în 2021, între 24 şi 26 de septembrie, după acelaşi scenariu, a anunţat organizaţia, vineri, pe site-ul său oficial.

După anunţul mutării turneului de la Roland Garros, venit în data de 17 martie, organizatorii Laver Cup au monitorizat situaţia împreună cu partenerii lor, federaţiile din Australia şi Statele Unite, precum şi cu ATP. În ultimă instanţă, calendarul internaţional a avut câştig de cauză în faţa abilităţii organizatorilor de a pune în scenă acest eveniment şi în consecinţă nu mai exista un motiv pentru amânarea deciziei inevitabile, se arată în comunicat, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor - Ce este interzis să faci în această zi .

''Trebuia să luăm acum decizia în legătură cu evenimentul. Ştim că fanii noştri pasionaţi vor fi dezamăgiţi pentru că trebuie să aştepte încă un an pentru ca Laver Cup să aibă loc la Boston, dar aceasta este măsura corectă, având în vedere conflictele din calendar'', a afirmat preşedintele Laver Cup şi directorul executiv al companiei TEAM8, Tony Godsick.

''E păcat că Laver Cup a trebuit să fie amânată cu un an, dar în acest moment este lucrul cel mai corect de făcut pentru toţi cei implicaţi'', a declarat, la rândul său, elveţianul Roger Federer, câştigătorul a 20 de titluri de Mare Şlem.

În 2021 va avea loc a patra ediţie a competiţiei, primele trei fiind câştigate de echipa Europei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.