Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Complexul Energetic Oltenia face urgent angajări, după ce războiul a scumpit energia electrică: Se caută sute de persoane

actualingorj.ro
complex Energetic Oltenia

Reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia (CE) Oltenia au anunţat, marţi, că angajează un număr de 600 de persoane pe mai multe posturi în activitatea minieră, contractele de muncă fiind pe durată determinată, până la 31 decembrie 2022.

Potrivit unui comunicat de presă al CEO, este vorba despre posturi de lăcătuş mecanic, electrician şi sudor, scrie agerpres.ro.

"În vederea creşterii producţiei de energie electrică, CE Oltenia angajează un număr de 600 de persoane pe posturi de lăcătuş mecanic, electrician şi sudor în activitatea minieră, pentru durată determinată până la data de 31 decembrie. Procedura de selecţie în vederea angajării personalului necesar a fost iniţiată în decembrie 2021", au transmis reprezentanţii CE Oltenia.

În urma analizării dosarelor depuse (calificări, studii, cazier), s-au calificat 1.040 de persoane care vor participa la verificarea aptitudinilor profesionale în perioada 4 - 11 aprilie, conform programărilor comunicate candidaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.