Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Complexul hotelier din Olimp a fost VÂNDUT

national.ro
hotel Olimp

Hotelurile Amfiteatru-Panoramic-Belvedere au  intrat in posesia lantului Phoenicia, cel mai important investitor in turismul de pe litoral, detinut de omul de afaceri libanez Mohammad Murad, pentru aproape 10 milioane de euro.

Fosta perla a statiunii a fost vanduta de Josef Goschy, unul dintre cei mai mari hotelieri din Romania, care, impreuna cu Mohammad Murad au anuntat ca tranzactia este cea mai mare din turismul autohton din acest an.

Patronul Phoenicia a anuntat, deja, ca va investi alte 15 milioane de euro pentru a moderniza complexul hotelier, intentionand sa-l redeschida la 1 iunie 2018, sub numele “Amfiteatru-Panoramic-Belvedere by Phoenicia”,  pentru ca “este singura companie romaneasca de industrie hoteliera care e in stare sa faca acest lucru”.

“Phoenicia are un plan de investitii pentru acest complex, astfel incat sa revina la gloria de altadata si sa fie, din nou, perla coroanei litoralului romanesc(…)Suntem foarte interesati sa vedem daca autoritatile locale vin in sprijinul anumitor investitii speciale de care are nevoie Romania astazi”, a mai spus Mohammad Murad. Noua achizitie a omului de afaceri, laolalta cu hotelul Majestic, pe care il detine in Olimp, va duce la crearea unui complex cu 2500 de locuri de cazare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.