Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Complexul olimpic de nataţie Otopeni este aproape finalizat: Va include un bazin olimpic de înot și alte 4 bazine

bazin de inot

Complexul olimpic de nataţie Otopeni, obiectiv realizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), este aproape finalizat, informează MDRAP.

Vicepremierul Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, a verificat, luni, stadiul lucrărilor.

Citește și: Explicație halucinantă! De ce nu are România autostrăzi

„Este cel mai modern complex olimpic de nataţie din România. Mă bucur să constat că lucrările se apropie de final. Voi urmări personal finalizarea acestei investiţii extrem de importantă pentru întreg sportul românesc”, a declarat Daniel Suciu.

Valoarea investiţiei este de 158,13 milioane de lei, finanţarea fiind asigurată prin subprogramul „Bazine de înot”.

Citește și: Vești proaste pentru Simona Halep! Câte puncte o despart de locul 1

Complexul din Otopeni va avea o capacitate de 2.797 locuri pentru spectatori, vestiare pentru sportivi, săli de forţă, săli metodice, saune, cabinet medical, sală de conferinţe, cabine pentru presă şi o sală de antrenament pentru sportivii de la sărituri cu înălţime liberă mare – 6m.

Obiectivul include: un bazin olimpic de înot (25 x 51.25 m, cu adâncime variabilă); un bazin olimpic de sărituri (21 x 25 m, cu adâncime variabilă 3.5-5 m); un bazin de antrenament (15 x 25 m, cu adâncime variabilă H = 1.36-1.81 m); un bazin de iniţiere şi recuperare (7 x 12 m, cu adâncime 1.2 m); un bazin de iniţiere şi recuperare (6 x 12 m, cu adâncime 1.2 m); un bazin de iniţiere şi recuperare cu formă semicirculară (5 x 9.80 m, cu adâncime 0.6 m).

Citește și: Șerban Nicolae pune tunurile pe bănci! Legea care va analiza la sânge instituțiile bancare

În acest moment, se execută lucrări de branşamente la utilităţi, lucrări ce revin în sarcina beneficiarului - UAT Otopeni. Totodată, la nivelul CNI se află în achiziţie lucrări necesare finalizării, precum şi dotării obiectivului de investiţii.

Marţi, 19 martie 2019, începând cu ora 09.00, viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, va verifica stadiul lucrărilor lastadioanele Steaua Bucureşti şi Giuleşti „Valentin Stănescu”, obiective realizate de MinisterulDezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.