Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Componente ale sistemelor de irigaţii provenite din furt au fost ridicate de către poliţiştii brăileni în urma unor percheziţii domiciliare

Politia Romana

Poliţiştii brăileni au efectuat patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au reţinut pe bază de ordonanţă o persoană acuzată de furt calificat, caz în care Judecătoria a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, informează vineri IPJ Brăila.

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila au efectuat patru percheziţii domiciliare, ocazie cu care, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Vădeni, au descoperit şi ridicat componente ale sistemelor de irigat provenite din furt, potrivit Agerpres.

"Astfel, în baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pe bărbatul în cauză. În fapt, în noaptea de 2 spre 3 iulie 2022, bărbatul ar fi sustras mai multe componente ale sistemelor de irigaţii din extravilanul localităţii Baldovineşti, aparţinând unei societăţi comerciale brăilene. Prejudiciul în valoare totală de 38.000 lei a fost recuperat parţial de poliţişti", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

În continuare se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.