Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comportament bizar al unei femei: a fost găsită dezbrăcată pe stradă și a devenit agresivă la venirea polițiștilor

Ro Health Review
UPU spital

O tânără care se afla pe stradă dezbrăcată, în centrul municipiului Arad, a fost ridicată de poliţiştii locali pentru a fi dusă la spital, după ce a devenit agresivă, autorităţile constatând că femeia îşi aruncase, într-un coş de gunoi stradal, două poşete, diplome, un laptop şi documente personale, informează Agerpres.

Citește și: Un angajat al unei firme contractoare cu E-Distribuţie Muntenia a murit electrocutat. Poliția a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă

Incidentul a avut loc peste drum de Palatul Administrativ, sediul Primăriei şi Prefecturii, iar trecătorii au sunat la 112, intervenind un echipaj al Poliţiei Locale.

Conform poliţiştilor locali, femeia "se afla în imposibilitatea de a comunica" şi a fost chemată o ambulanţă.

"Poliţiştii locali au recuperat două poşete aparţinând femeii, dintr-un tomberon din proximitatea locului unde a fost incidentul. La sosirea ambulanţei, persoana a devenit agresivă, pentru transportul acesteia la Unitatea Primiri Urgenţe fiind necesară însoţirea de către un poliţist local. După recoltarea unor probe de sânge, de la UPU, poliţiştii locali au secondat în continuare personalul medical şi pacienta la Secţia de Psihiatrie a SCJUA de pe strada Octavian Goga, reuşind să o convingă să îmbrace un halat de unică folosinţă din dotarea ambulanţei", precizează, joi, Poliţia Locală Arad.

La Secţia Psihiatrie, poliţiştii au ajutat-o pe tânără să se calmeze, în timp ce medicii i-au administrat vitamine, hrană şi apă.

"Femeia era foarte slabă şi se afla în stare de deshidratare. Nu s-a reuşit să se afle motivele pentru care se afla în această stare, deoarece tânăra era încă incoerentă în declaraţii", a mai precizat sursa citată.

Printre lucrurile aruncate de femeie s-au găsit un laptop cu accesorii, cartea de identitate, certificatul de naştere şi mai multe diplome de absolvire.

Din actele pe care le deţinea, poliţiştii au constatat femeia are 30 de ani şi are domiciliul în Timişoara. Toate documentele şi obiectele au fost predate Secţiei de Psihiatrie, unde cea în cauză a rămas internată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.