Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compromiterea șanselor la promovare face prima victimă la Ploiești - Președintele Cristian Vlad a demisionat

Jurnalul Prahovean
Cristian Vlad, Petrolul Ploiesti

Eșecul de pe teren propriu suferit astăzi de Petrolul Ploiești, 1-3 cu Daco-Getica Bucureşti, şi compromiterea în mare măsură a şanselor la promovare în Liga I Betano l-a determinat pe preşedintele clubului ploieştean, Cristian Vlad, să demisioneze.

"În urma rezultatului consemnat în partida de astăzi, dintre FC Petrolul Ploieşti şi ACS Daco-Getica Bucureşti, încheiată cu victoria oaspeţilor, scor 3-1, preşedintele clubului, Cristian Vlad, a luat decizia de a demisiona din funcţie.

În perioada următoare vor fi luate deciziile în ceea ce priveşte viitoarea structură de conducere a clubului nostru", sună comunicatul clubului Petrolul.

Instalat în această funcţie încă din 2016, de la pornirea noului proiect Petrolul, chiar de către suporteri, Cristi Vlad a devenit, în ultima perioadă, din idol al echipei ploieştene în inamicul numărul 1 al galeriei Peluza I Ilie Oană. Fostul căpitan al Petrolului a fost acuzat că le-a întors spatele suporterilor şi e considerat principalul favorit al ratării promovării, prin mutările de antrenori, campania eşuată de transferuri, pentru toată strategia sa.

Suporterii de la Peluza I Ilie Oană l-au contestat şi i-au cerut demisia aproape pe toată durata acestui sezon, iar la meciul de astăzi, cu Daco-Getica, l-au contestat aproape tot meciul după ce Petrolul a primit golul de 2-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.