Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comunele de lângă Craiova au cea mai mare rată de infectare cu SARS-CoV-2 din judeţul Dolj

AFP
coronavirus

Comunele din jurul Craiovei - Cârcea, Malu Mare şi Şimnicu de Sus - sunt localităţile din judeţul Dolj cu cea mai mare rată de infectare cu virusul SARS-CoV-2, aceasta fiind de 9,56, 7,39 şi, respectiv, 6,02 la mia de locuitori.

Potrivit datelor Prefecturii Dolj, municipiul Craiova se situează pe locul al patrulea în judeţ, la acest indicator, cu o rată de infectare de 4,69 la mia de locuitori şi cu este 1.400 de cazuri noi. Rata de infectare în Dolj este de 2,90 la mia de locuitori, iar numărul de focare este de 82.

Până în acest moment, în Dolj au fost confirmate pozitiv cu SARS-CoV-2 peste 12.400 de persoane, dintre care 116 au fost confirmate în data de 1 decembrie.

Pe categorii profesionale, cele mai multe provin din rândul personalului medico-sanitar - 852, cadrelor militare - 126, jandarmilor - 97, poliţiştilor - 82 şi cadrelor militare din penitenciare - 30.

În prezent, în spitalele din Dolj sunt internate peste 300 de persoane, din care 44 sunt la ATI. Numărul persoanelor decedate în judeţ este de 188.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.