Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comuniștii și socialiștii moldoveni anunță Moțiune simplă împotriva Ministrului Finanțelor

InfoTag
Parlamentul Moldovei

Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au depus moțiune simplă împotriva ministrului Finanțelor, Dumitru Budianschi.

Amintim că zilele trecute, membrii și simpatizanții PSRM au protestat în fața Ministerului Finanțelor, fiind nemulțumiți de scumpirile la diferite produse și servicii. Tot atunci, socialiștii au anunțat că vor înregistra în Parlament o moțiune simplă împotriva lui Budianschi, transmite Deschide.md

Săptămâna trecută, deputații socialiști au înregistrat și o moțiune simplă împotriva Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Potrivit lor, starea de lucruri în sectorul strategic al economiei naționale – agricultura – este deplorabilă. Și aceasta se întâmplă în situația în care ministrul a preluat funcția într-un an record pentru sectorul agricol.

La fel, zilele trecute, Partidul Socialiștilor a convocat Consiliul Republican la care a fost adoptată o declarație prin care PSRM anunță despre inițierea procedurii de demitere a Guvernului.

Potrivit Regulamentului Parlamentului, moţiunea simplă exprimă poziţia Parlamentului într-o anumită problemă de politică internă sau externă ori, după caz, într-o problemă ce a făcut obiectul unei interpelări. Dezbaterea moţiunii simple va avea loc la data stabilită de Biroul permanent, în termen de 14 zile lucrătoare de la depunere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.