Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comunitatea Declic, către Klaus Iohannis după ce PNL a bătut palma cu PSD: 'Lăsați jocurile politice!'

klaus iohannis cotroceni

Comunitatea Declic strânge semnături pe o petiție adresată lui Klaus Iohannis. Reprezentanții Declic susțin că președintele și-a depășit atribuțiile conferite de Constituție și o petiție semnată de zeci de mii de cetățeni ar fi un duș rece pentru Iohannis, din partea societății civile.

„Noi, semnatarii și semnatarele acestei petiții, vă cerem să renunțați la jocurile politice. Nu faceți altceva decât să adânciți haosul în care ne aflăm. Țara este deja afectată de criza sanitară și de cea politică. Domnule președinte, recitiți Constituția și vedeți care vă sunt atribuțiile”, este mesajul membrilor Declic pentru Klaus Iohannis.

„România este zguduită de luni de zile de o criză politică fără precedent. Ne-am fi așteptat ca președintele Iohannis să-și respecte atribuțiile din Constituție.

Dar Iohannis a făcut fix opusul. Președintele ne-a arătat că este genul jucător. L-a interesat mai mult susținerea candidatului PNL la șefia partidului, decât orice altceva. Iar acum e gata să bată palma cu PSD, ca să-și consolideze poziția politică.

Președintele pune în pericol statul de drept. Dacă Iohannis continuă să se amestece în treburile partidelor, riscăm să alimenteze suplimentar criza deja existentă și să arunce România și mai mult în haos.

Mai avem o șansă. Noi, membrii Comunității Declic, îi cerem președintelui să nu-și mai depășească atribuțiile conferite prin Constituție. O petiție semnată de zeci de mii de cetățeni ar fi un duș rece pentru Iohannis, din partea societății civile.

Semnează acum petiția și cere-i președintelui să renunțe la jocurile politice”, este mesajul Comunității Declic, după ce PNL a acceptat să înceapă negocierile cu PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.