Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comunitatea din Costeşti va organiza un spectacol de stângere de fonduri pentru românii din Ucraina

stiri.md
romania ucraina

Comunitatea din Costeşti va organiza săptămâna viitoare un spectacol de stângere de fonduri pentru românii din Ucraina, invitaţii de onoare ai evenimentului fiind membrii ansamblurilor Perla şi Mugurelul din Cernăuţi.

Primarul localităţii, Toma Peştereanu, a precizat vineri că cele două formaţii vor concerta în comuna vâlceană înfrăţită cu localitatea ucraineană Ostriţa pe 27 iulie, accesul la spectacol fiind liber, însă spectatorii pot dona la faţa locului bani pentru a-i ajuta pe românii din Cernăuţi.

"De pe plaiurile Cernăuţilor, departe de războiul crud, vor veni să ne încânte pe 27 iulie, ora 19:30, la Căminul Cultural Costeşti, într-un spectacol caritabil, ansamblurile Perla şi Mugurelul. Vă aşteptăm să fim alături de ei, fiecare cu cât poate şi doreşte", a transmis primarul din Costeşti, potrivit Agerpres.ro.

Spectacolul este organizat de Primăria Costeşti în parteneriat cu Fundaţia Vaideenii şi Centrul Bucovinean de Artă pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale Româneşti din Cernăuţi. Alături de cele două ansambluri folclorice româneşti din Ucraina va urca pe scenă şi ansamblul local "Domniţele", oaspeţii din Cernăuţi urmând să participe şi la evenimentele organizate pe 29 iulie, de Ziua Imnului Naţional, la Râmnicu Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.