Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONAF semnează cu PMP un acord de colaborare pe Pactul pentru Muncă

impacare intelegere

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) anunţă semnarea unui acord de susţinere şi cooperare cu Partidul Mişcarea Populară (PMP) pe proiectul Pactul pentru Muncă, iniţiativă demarată în anul 2019, potrivit Agerpres.

"Preşedintele PMP (Eugen Tomac, n.r.) susţine ideea unui dialog continuu între mediul de afaceri şi sfera politică pentru a putea fi în contact direct cu problemele, dar mai ales cu soluţiile pe care reprezentanţii din business le au pentru diversele probleme cu care se confruntă. Dezbaterea soluţiilor venite din partea mediului de afaceri, mediului academic, patronate, sindicate, face parte din seria de întâlniri pe care iniţiatorii proiectului Pactul pentru Muncă o au cu partidele politice în vederea obţinerii unui consens politic şi implementării acestor propuneri în perioada imediat următoare. Dezbaterea cu oficialii PMP reprezintă un nou acord de susţinere şi cooperare obţinut de la un partid politic, după ce UDMR şi-a arătat deschiderea de a fi semnatar şi susţinător al acestui proiect care presupune măsuri coerente de flexibilizare a pieţei forţei de muncă din România", se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei, transmis miercuri AGERPRES.

Citește și: S-a găsit soluția! Cum ar putea dispărea virusul în doar trei minute

La evenimentul de parafare a înţelegerii au participat, din partea iniţiatorilor: Cristina Chiriac - preşedintele CONAF, Andreea Negru - preşedintele Asociaţiei pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), Nicoleta Munteanu - vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor (ANAA), Dragoş Anastasiu - preşedintele Eurolines Group, Franck Neel - preşedintele Federaţiei Patronale Petrol şi Gaze (FPPG) şi reprezentant Concordia, şi Cătălin Niţă - director executiv FPPG.

De asemenea, din partea PMP au fost prezenţi, printre alţii preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac, vicepreşedintele Mihail Neamţu şi secretarul general Ioana Constantin.

Pactul pentru Muncă reprezintă o iniţiativă demarată în anul 2019 de către Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) împreună cu Federaţia Patronală Petrol şi Gaze (FPPG). Din acest an s-a alăturat, în calitate de partener strategic, şi Confederaţia Patronală Concordia.

Ulterior, pe parcursul proiectului, au mai aderat la proiect Confederaţia Patronală din Industria Română (CONPIROM), Asociaţia Naţională a Antreprenorilor (ANAA), Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), Eurolines Romania Group, Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE), Universitatea Bucureşti, precum şi SCA Magda Volonciu şi Asociaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.