Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concediat de la Digi24, CTP a rupt colaborarea și cu Recorder: Nu va mai fi niciun episod

captura YouTube - Recorder talks
Cristian Tudor Popescu CTP

Gazetarul Cristian Tudor Popescu colabora cu cei de la Recorder, acolo unde realiza o emisiune online ”CAP la CAP”, difuzată pe YouTube. CTP anunță că această emisiune nu va mai continua în formula actuală și el nu va mai fi parte din proiect.

”CAP la CAP la capăt

Mulți urmăritori ai emisiunii CAP la CAP, realizată împreună cu Recorder, întreabă de ce întârzie și când va fi difuzat următorul episod. Mă simt nevoit să fac următoarea precizare: nu va mai fi niciun episod. Rămân cele 7, realizate până acum.

Din motive dincolo de voința subsemnatului, CAP la CAP în formula cunoscută își încetează apariția. Cu părere de rău pentru sutele de mii de urmăritori ai emisiunii, în direct și înregistrată pe Youtube, CAP la CAP se duce după CAP LIMPEDE...”, scrie Cristian Tudor Popescu.

În urmă cu aproape 2 ani, Cristian Tudor Popescu era concediat de către cei de la Digi 24, acolo unde colabora pentru realizarea emisiunii ”CAP LIMPEDE”.

UPDATE 12 aprilie 2024, ora 11.30: Recorder explică motivele încetării emisiunii

Așa cum domnul Cristian Tudor Popescu a anunțat deja pe pagina personală de Facebook, emisiunea Cap la Cap, pe care o realiza împreună cu Anca Simina pentru Recorder, nu va mai continua.

Motivele acestei decizii nu au la bază vreo neînțelegere de natură editorială, iar domnul Cristian Tudor Popescu a decis să lase comunicarea acestor motive în sarcina Recorder.

La finalul anului trecut, Anca Simina a hotărât că, cel puțin pentru o perioadă, vrea să renunțe la rolul de moderator și să se concentreze exclusiv pe jurnalism de investigație. Am avut o discuție cu domnul Cristian Tudor Popescu, căruia i-am propus să continue emisiunea Cap la Cap cu un alt moderator.

Discuțiile au durat mai multe săptămâni, dar în final acesta a refuzat varianta de a continua cu un alt moderator. Cristian Tudor Popescu s-a arătat deschis să mai colaboreze pe viitor cu Recorder, într-un alt format.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.