Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concedieri masive la Acasa TV şi Pro TV / UPDATE Angajaţii au sunat la 112

protv
În urmă cu doar câteva ore sute de reporteri, redactori realizatori, operatori, personal tehnic, PR, Marketing dar şi personal tesa au fost anunţaţi că sunt puşi pe liber susţin surse din cadrul trustului media pentru stiripesurse.ro În doar câteva luni Pro Tv a rămas fără vedete importante ale postului, însă schimbările nu se opresc aici. Noul director al trustului, lituanianul Aleksander Cesnavicius s-a despărţit recent şi de directorul tehnic al PRO Tv. Anterior surse din interiorul postului au anunţaseră pentru Click că în următoarea perioadă vor fi puşi pe liber nu mai puţin de 200 de angajaţi din toate departamentele. Se pare că noua conducere nu doar a redus bugetele alocate unor emisiuni de divertisment sau a renunţat la nume sonoare după ce le-a tăiat din onorarii, ci pregăteşte şi o reducere masivă de personal. Horia Brenciu, Loredana, Pavel Bartoş, Smiley, Ştefan Bănică jr., mama telenovelelor Ruxandra Ion, şi fiul acesteia Ducu Ion, regizorul Iura Luncaşu, Maria Apostol, Andrei Boncea, Mona Segall, membrii Serviciului Român de Comedie şi Nicoleta Luciu sunt doar câteva dintre numele cu greutate care au decis să plece din ProTv, unii dintre ei bătând palma cu trustul rival din Băneasa. UPDATE1

Potrivit ultimelor informații, angajații de la departamentul de PR au chemat poliția, motivul ține de faptul că se încearcă îndepărtarea lor din clădire cu bodyguarzi și pentru că le-au fost închise calculatoarele.

Un angajat a povestit pentru paginademedia.ro ce s-a întâmplat. „Ni s-a spus că încetează colaborarea cu noi și să părăsim clădirea în jumătate de oră. Bodyguarzii chiar ne-au rugat frumos să plecăm ca să nu le facem probleme. Ne-au întrerupt calculatoarele fără niciun motiv.”

UPDATE 2

Aleksandras Cesnavicius, directorul general al PRO TV SA a oferit o explicație pentru Hotnews, pentru a justifica modul în care au fost evacuați cei de la departamentul de PR și comunicare: “Implementarea cu succes a noii strategii PRO TV, care are ca scop întărirea poziției de lider pe piața TV din România, necesită un proces de regândire organizațională. Ca parte a acestui proces, colaborarea noastră cu o parte dintre furnizorii de servicii a fost reconsiderată, în virtutea eficientizării operațiunilor companiei. Pentru noi, eficiența nu înseamnă reducerea costurilor cu orice preț, ci reorganizarea lor și realizarea investițiilor într-un mod mai inteligent, prin concentrarea asupra acelor zone care sunt vizibile și importante pentru telespectatorii noștri. Iar aceasta abordare va fi implementată cu ajutorul celor mai buni, talentați și dedicați oameni din echipa noastră”.

  Cine e noul boss al MediaPro Aleksander Cesnavicius are o experienţă de mai bine de 10 ani în televiziune, fiind până de curând la conducerea celei mai mari companii de on-line din Lituania, ţara sa natală. A lucrat de asemenea pentru MTG, grupul media scandinav, cât şi pentru RTL. A ocupat poziţii de conducere în televiziuni din Lituania, Ungaria, Cehia şi Slovenia, dar a lucrat şi la diferite proiecte de pe teritoriul Rusiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.