Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concedii pe banda rulanta la Camera Deputatilor. Un deputat cunoscut vrea sa plece in vacanta

mare, rhodos, vacanta

Luni a inceput a doua saptamana a sesiunii parlamentare de toamna, iar la Biroul Permanent au inceput sa vina noi cereri de concediu.

Dupa o vacanta de doua luni, in prima saptamana a sesiunii parlamentare trei deputati au solicitat concediu cu plata. In a doua saptamana a venit randul deputatului Remus Cernea sa solicite si el concediu. Acesta nu mentioneaza insa daca doreste ca acest concediu sa fie cu sau fara plata. Cererea sa a intrat insa in sedinta Biroului Permanent dupa ce zilele acestuia de concediu au trecut (3-4 septembrie).

Solicitarea sa vine in conditiile in care saptamana trecuta ameninta ca va da in judecata Camera Deputatilor daca nu rezolva problema unei absente nemotivate pentru care urma sa fie sanctionat. Acesta explica, intr-o adresa catre Biroul Permanent, in primul rand ca acea absenta era motivata, in al doilea rand ca sistemul de motivare a absentelor pentru deputatii neafiliati este practic inexistent, nefacand parte dintr-un grup parlamentar care sa se ocupe de acest lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.