Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concert de colinde cu Corul Național de Cameră Madrigal și Grupul Psaltic Tronos al Patriarhiei Române

În seara zilei de 23 decembrie, Mănăstirea Pantocrator din Drăgănești - Vlașca, județul Teleorman, devine gazda unei serate magice de colinde, oferind publicului un spectacol de excepție susținut de Corul Național de Cameră ”Madrigal -Marin Constantin” și Grupul Psaltic Tronos al Patriarhiei Române, înființat și dirijat de arhidiaconul Mihail Bucă, protopsaltul Catedralei Patrairhale din București.

Cu ocazia Nasterii Domnului Iisus Hristos și a aducerii darurilor magilor de la Sfântul Munte Athos, Mănăstirea Pantocrator din Teleorman va fi luminată de magia colindelor într-un concert de excepție intitulat "Plecarea Magilor". Evenimentul promite să ofere o experiență spirituală și culturală de neuitat.

Acest moment de grație și frumusețe va avea loc pe 23 decembrie, începând cu ora 17:00, în sfântul lăcaș al Mănăstirii Pantocrator.

”Plecarea Magilor” reprezintă nu doar un concert, ci și o călătorie spirituală în timpul sărbătorilor de iarnă, oferind publicului ocazia de a se conecta la rădăcinile culturale și religioase ale națiunii. Intrarea este liberă, iar organizatorii îi încurajează pe toți cei interesați să participe la această experiență unică.

Mănăstirea Pantocrator și comunitatea locală vă invită să le fiți într-o seară magică, în care colindele tradiționale și muzica sacră vor crea o atmosferă plină de emoție și bucurie în sufletele tuturor celor prezenți. Un dar unic în prag de sărbători, pentru a celebra împreună Nasterea Domnului și a păși în noul an cu binecuvântare și armonie.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.