Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concerte, cursuri de salsa și proiecții de filme, toate cu acces gratuit, programate în perioada 24-26 martie în București

arcub.ro
Arcub

Concerte, cursuri de salsa, proiecții de filme premiate și teatru contemporan, toate cu acces gratuit, sunt programate în perioada 24-26 martie în Capitală în cadrul Festivalului Lovestruck.

Potrivit organizatorilor, festivalul este dedicat în întregime temei iubirii în artă și propune un program încărcat de evenimente culturale pentru romatici de toate vârstele.

De la concerte Maria Răducanu, Rona Hartner şi Analia Selis, la cursuri de salsa, proiecţii de filme premiate şi spectacole de teatru contemporan, la ateliere pentru copii, instalaţii foto-poetice, Lovestruck Festival a pregătit pentru publicul bucureştean o multitudine de manifestări artistice cu acces gratuit, conform Agerpres.

Festivalul începe vineri, 24 martie, la ARCUB – Hanul Gabroveni, cu vernisajul expoziţiei de fotografie fine art „Love Revisited: A Photographic Homage to the Old Masters”. Expoziţia este semnată de artistul clujean premiat Claudiu Guraliuc şi poate fi vizitată până duminică, 26 martie, în Sala Bolţilor de la subsolul centrului cultural din strada Lipscani 84-90.

În aceeaşi locaţie, în foaierul Hanului Gabroveni, artista Rozana Mihalache expune instalaţia artistică de fotografii şi poezie „O femeie locuită. 18 texte de dragoste şi niciunul de război”.

La Casa Eliad, Lovestruck Festival a pregătit zilnic cursuri de dans şi proiecţii de film. Lovestruck pentru copii include activităţi de weekend la Casa Eliad în zilele de sâmbătă şi duminică cu spectacole de teatru şi ateliere creative pentru cei mici.

De asemenea, publicul este invitat să aleagă din cele trei spectacole de teatru jucate pe scena Teatrului Roşu – The Hub şi din spectacolele de sâmbătă şi duminică de la Casa Eliad.

La capitolul muzică, vor avea loc recitaluri de pian la Casa Eliad, concerte tematice de jazz la Green Hours cu artiştii Ana Dubyk & Sian Brie, Sorin Romanescu & Tavi Scurtu.

Trei staruri ale muzicii româneşti vor încinge atmosfera romantică a festivalului cu câte un concert în fiecare seară de eveniment. Cunoscuta artistă de origine argentiniană Analia Selis este vedeta primei zile de festival cu un concert la Palatul Bragadiru „Tango, o poveste de dragoste”. Sâmbătă, 25 martie, exuberanta cântăreață și actriță Rona Hartner va sărbători, pe scena de la Combinatul Fondului Plastic, 50 de ani de viață, printr-un concert incendiar susținut alături de taraful Hopaaa. Ultimul concert din programul festivalului are loc la ARCUB – Hanul Gabroveni unde îndrăgita artistă Maria Răducanu va cânta cele mai frumoase melodii despre iubire.

Accesul la evenimentele din cadrul festivalului este liber şi se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile.

Proiectul este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi se desfăşoară în şase locaţii din Bucureşti: ARCUB – Hanul Gabroveni, Casa Eliad, Teatrul Roşu (The Hub), Palatul Bragadiru, Green Hours, Combinatul Fondului Plastic (Galeria Senat).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.