Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concerte hip-hop, demonstraţii de meşteşuguri populare şi sporturi urbane la festivalul Răcnetul Carpaţilor, organizat de Primăria Capitalei

observator.tv
Concert bucurești

Concerte hip-hop, demonstraţii de meşteşuguri populare şi sporturi urbane sunt incluse în programul festivalului Răcnetul Carpaţilor, organizat de Primăria Capitalei în zilele de 28 şi 29 noiembrie, la Romexpo, potrivit news.ro.

Bucureştiul de la mahalaua interbelică la cartierul de astăzi este tema celei de-a treia ediţii festivalului de muzică, tradiţie românească şi cultură urbană organizat de CMBT Events, în parteneriat cu Primăria Capitalei, prin Arcub, în pavilionul B2 al Romexpo.

Ediţia din acest an, care combină cultura underground cu tradiţiile româneşti, poartă subtitlul „Cart’hier 2019” şi prezintă o paralelă între oraşul de ieri şi cel de astăzi prin concerte hip-hop, meşteşuguri populare, sporturi urbane şi battles de ritmuri hip-hop.

Răsturnare de situație la Ministerul Apărării: de unde se iau bani pentru a plăti sistemul Patriot

Răcnetul Carpaţilor marchează acum 30 de ani de la Revoluţie printr-o expoziţie de fotografie şi o demonstraţie de graffiti cu tema „’89. 30 de ani de libertate”.

Capete de afiş ale ediţiei Răcnetul Carpaţilor. Cart’hier 2019 sunt Grasu XXL, Guess Who, Cedry2k, C.I.A., Dragonu AKA 47, ALAN&KEPA, raku, Sişu Tudor, Spike, Phunk B şi BiGGiE&Karie.

Pe parcursul celor două zile de festival, vor avea loc, pe lângă concertele live, expoziţii de fotografie şi demonstraţii de meşteşuguri tradiţionale, graffiti şi o competiţie sporturi urbane.

Accesul la evenimentele din cadrul festivalului, posibil începând cu ora 18.00, este liber.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.