Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concerte in memoriam Colectiv

colectiv

In continuare, multi artisti romani au sustinut, in weekend, concerte dedicate victimelor focului ucigas din clubul Colectiv. Printre acestia, Loredana si Gabriel Cotabita, Stefan Banica, Florin Chilian, Guess Who, Directia 5 si Zdob si Zdub, relatează National.

Loredana si Gabriel Cotabita le-au adus un omagiu emotionant victimelor tragediei din clubul Colectiv. Emotionantul moment a avut loc cu prilejul concertului “Imaginarium”, pe care Loredana l-a sustinut sambata seara la Sala Palatului din Bucuresti. Astfel, Loredana si invitatul sau special Gabriel Cotabita au interpretat, in memoria victimelor incendiului izbucnit pe 30 octombrie in clubul Colectiv, melodia “Mi-e dor de tine”, a regretatei artiste Malina Olinescu, care a murit pe 12 decembrie 2011. In timpul interpretarii melodiei, pe un ecran mare din spatele lor au fost prezentate imagini cu o parte dintre victimele tragediei din clubul Colectiv, intre care Adrian Rugina, Claudiu Petre, Mihai Alexandru, Vlad Telea, Monica Tanasoiu, Alex Chelba si Florin Cristian Popescu.

Pe de alta parte,Trupa Holograf si-a anulat concertul pe care trebuia sa il sustina pe 8 noiembrie la Casa de Cultura din Ploiesti, a carei activitate a fost oprita din cauza ca nu respecta normele legale de functionare. Stefan Banica, Florin Chilian, Guess Who, Directia 5 si Zdob si Zdub au performat, de vineri pana duminica trecuta la Festivalul de Arta Contemporana Metropolis din Bucuresti, eveniment dedicat victimelor incendiului din Colectiv. Astfel, vineri au concertat Florin Chilian, Guess Who/ Maximilian, Grasu XLL/ Tranda si Bere Gratis, sambata – Nicoleta Nuca, Directia 5, Stefan Banica Jr., iar duminica ROA, Zdob si Zdub, Carla’s Dream si Delia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.