Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concerte, videomapping, spectacole cu drone şi colinde, la Târgul de Crăciun din Craiova

Facebook
targ de craciun craiova

Concerte, videomapping, spectacole cu drone şi colinde, personaje pe picioroange, dansuri, recitaluri cu Fuego, Distinto, No Antidote şi Steaua Sudului sunt programate la Târgul de Crăciun din Craiova, începând din acest weekend şi până în ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, informează Agerpres.

Pentru prima dată, Primăria Craiova, prin Casa de Cultură Traian Demetrescu, prezintă, pe 24 decembrie, în zona Teatrului Naţional "Marin Sorescu", un spectacol cu drone.

De asemenea, pe 17 şi 18 decembrie, pe scena din Piaţa Fraţii Buzeşti, vor avea loc spectacole de dansuri şi cântece româneşti susţinute de Ansamblul de Dansuri Populare Veselie, Vidin, Bulgaria, ateliere de folclor ale Ansamblului Folcloric Maria Tănase, recitaluri ale trupelor Evy şi Astra Band, Personaje de poveste (spectacol de stradă cu mascote şi personaje pe picioroange) al Teatrului pentru Copii şi Tineret Colibri.

În zilele de 22 şi 23 decembrie, Opera Română Craiova şi Filarmonica Oltenia vor susţine concerte de coline pe aceeaşi scenă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.