Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concertul de Anul Nou susţinut de Filarmonica din Berlin va fi difuzat în acest an în 250 de cinematografe din mai multe ţări

Concertul de Anul Nou susţinut de Filarmonica din Berlin, dirijat de Daniel Barenboim, va fi difuzat în acest an în 250 de cinematografe din mai multe ţări din Europa, informează miercuri DPA, potrivit agerpres.ro.

Citește și: ALERTĂ - Incendiu la mall din Ploiești - Peste 1000 de persoane, evacuate de urgență

În cadrul acestui eveniment, Daniel Barenboim intenţionează, de asemenea, să interpreteze Concertul pentru Pian Nr. 26, de Wolfgang Amadeus Mozart, intitulat "Coronation".

Programul spectacolului cuprinde şi compoziţii de Maurice Ravel, inclusiv celebrul "Bolero", a anunţat miercuri Filarmonica din Berlin.

Daniel Barenboim şi instituţia berlineză beneficiază de o îndelungată colaborare artistică. Muzicianul a debutat în calitate de artist solo alături de Filarmonica din Berlin în iunie 1964 la vârsta de 21 de ani şi în calitate de dirijor în iunie 1969.

Spetacolul difuzat în cinematografe va debuta pe 31 decembrie în Germania la ora locală 17:00 (16:00 GMT) şi va fi prezentat în Austria, Elveţia, Cehia, Finlanda, Ungaria, Irlanda, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, Suedia şi Marea Britanie.

În plus faţă de acest concert simfonic, interviuri şi imagini de culise ce arată activitatea Filarmonicii din Berlin vor fi prezentate în cadrul programului proiectat în cinematografele europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.