Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concertul trupei americane rock Stone Sour de pe Arenele Romane din Bucureşti va începe la ora 21.30

Pinterest
rock

Concertul pe care trupa americană rock Stone Sour îl va susţine, pe 26 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti va începe la ora 21.30, informează organizatorii, care spun că vor anunţa curând un al doilea nume ce va cânta în deschidere, potrivit news.ro.

Sesiunea meet & greet cu membrii trupei Stone Sour va avea loc între orele 18.00 şi 19.00. Timp de jumătate de oră, de la 19.15, pe scena Arenelor va urca un grup ce urmează să fie anunţat, iar de la ora 20.10, trupa Nothing More.

Stone Sour va susţine un concert de aproximativ o oră şi jumătate, începând cu 21.30.

Posesorilor de bilete VIP şi Early Entry li se va permite accesul de la ora 17.45. De la ora 18.00, porţile Arenelor Romane vor fi deschise pentru spectatori, indiferent de categoria biletelor.

Achiziţionarea diverselor produse - mâncare şi băuturi - va fi făcută cu jetoane.

Accesul copiilor cu vârste sub 7 ani este gratuit, iar ei trebuie însoţiţi de un adult posesor de bilet. Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este posibil doar în baza unui bilet şi doar dacă ei sunt însoţiţi de un adult posesor de bilet.

Bilete pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la preţuri de 110, 155 şi 175 de lei, până pe 26 iunie, şi de 120, 159 şi 185 de lei, în ziua concertului.

Citește și: Factorii de risc implicați în apariția DEMENȚEI. Cum să o previi încă din tinereţe

Stone Sour, grup înfiinţat în 1992, este format din  Corey Taylor (voce), cunoscut ca membru al trupei Spliknot, Josh Rand (chitară), Christian Martucci (chitară), Johny Chow (bas) şi Roy Mayorga (tobe).

De-a lungul carierei, grupul a lansat şase albume de studio şi a primit trei nominalizari la categoria „Best Metal Performance” a premiilor Grammy.

Cel mai recent disc, „Hydrograd”, a fost lansat în iunie 2017 şi este primul pe care apar Christian Martucci şi Johny Chow.

În iunie 2018, Stone Sour a început turneul european, din care va face parte şi concertul de la Bucureşti. Trupa va urca pe scene ale unor festivaluri ca Nova Rock (Austria) şi Hellfest (Franţa).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.