Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concluzii ale şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD

cnex psd dragnea

Astăzi, liderii PSD s-au aflat la Braşov, unde au participat la şedinţa Biroului Permanent Naţional. În urma discuţiilor, membrii PSD au stabilit că sunt de acord cu modificările făcute de iniţiator asupra Legii Dării în Plată. Liviu Dragnea a subliniat că de Legea Dării în Plată ar trebui să beneficieze persoanele fizice casnice, nu persoanele fizice comerciale. Liderii PSD au fost de acord că legea ar trebui să fie un sprijin pentru românii care au contractat credite pentru locuinţă şi au intrat într-un impas, nu pentru cei care în urma unor investiţii au intrat în faliment.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anunţat că PSD va sprijini iniţiativa legislativă a lui Mircea Dobre referitoare la impozitul specific în turism şi alimentaţie publică. Legea urmează a fi discutată cu mediul de afaceri în cadrul întâlnirilor pe care Liviu Dragnea le va avea în cursul zilei de astăzi.

Privind raportul MCV, liderii Partidului Social Democrat au decis că este necesară punerea în acord a legislaţiei cu deciziile Curţii Constituţionale. Scopul acestei armonizări este acela de a nu mai permite apariţia unor distorsionări de interpretare.

Ca parte a discuţiilor, s-a hotărât, de asemenea, că vicepreşedinţii PSD se vor deplasa în următoarea perioadă în teritoriu pentru a sprijini judeţele în care PSD a avut scoruri electorale istorice mai modeste. Astfel, în cursul săptămânii viitoare, fiecărui vicepreşedinte îi va fi atribuit un judeţ, în scopul sprijinirii organizaţiilor locale PSD.

În cadrul conferinţei de presă care a urmat şedinţei Biroului Permanent Naţional, Liviu Dragnea a anunţat că PSD a stabilit candidatura lui Răzvan Popa la Braşov şi cea a lui Ionuţ Pucheanu la Galaţi, pentru alegerile locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.