Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concluzii neașteptate după ședința PSD: Bădălău îl împinge pe Dragnea 'sub autobuz'

Inquam Photos / Octav Ganea
niculae badalau

Ședința conducerii PSD s-a încheiat după mai multe ore de discuții încinse. Unul dintre protagoniștii ședinței a fost președintele executiv Niculae Bădălău. Acesta a prezentat o scrisoare în cadrul ședinței, în care a făcut mai multe reproșuri și a cerut organizarea unui Congres pentru stabilirea potențialilor candidați la prezidențialele din 2019.

„Anul 2018 este an preelectoral. Sunt extrem de multe lucruri, le-am scris acolo. Am tras niște semnale cu privire la partea politică a partidului”, a declarat Bădălău, la final.

Vezi și: TESTUL care durează doar două minute: Află care este nivelul tău de stres

Vezi și: Pericolul reprezentat de Paracetamol: Evită-l dacă suferi de această boală

Președintele executiv al PSD a susținut că relația sa cu Liviu Dragnea este „una de colegialitate”, însă l-a și criticat pe acesta: „Nu pot să analizez activitatea domnului președinte. E loc de mult mai bine, atâta pot să spun.”

Potrivit lui Bădălău, Liviu Dragnea trebuie să rămână președintele PSD. Mai mult, Dragnea ar trebui să candideze la prezidențialele din 2019.

„Avem un președinte ales, care a câștigat alegerile și considerăm că în continuare trebuie să rămână în fruntea partidului. Un eventual congres nu schimbă nimic. Într-un congres nu putem face alegeri. Am făcut această propunere (cu privire la Congres - n.r.). Nu există termen. Indiferent de termen, trebuie să stabilim o listă de candidați care să fie analizați”, a mai precizat Bădălău.

Întrebat dacă Liviu Dragnea ar trebui să fie candidatul, președintele executiv al PSD a răspuns că actualul președinte al Camerei Deputaților poate candida și dacă are o condamnare penală: „În opinia mea, da, Liviu Dragnea are prima șansă. Liviu Dragnea are șanse reale (să câștige alegerile - n.r.).”

***

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.