Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concordia Chiajna a terminat la egalitate cu ACS Poli Timișoara / VIDEO

pandurii poli

Concordia Chiajna a terminat la egalitate cu ACS Poli Timișoara, scor 2-2 (0-1), vineri seara, pe teren propriu, în prima partidă din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeții condus de două ori, prin golurile marcate de Robert Elek (27) și Srgian Luchin (58), iar ilfovenii au egalat prima oară prin Robert Răducanu (55), la primul său gol în Liga I, după care Valentin Lazăr (90+1) a adus un punct gazdelor.

Vezi golurile AICI

O fază controversată s-a petrecut în finalul primei reprize, când fundașul Iulian Mamele (Concordia) a fost lovit cu cotul de bulgarul Gheorghi Sarmov (ACS Poli) în săritură. Mamele a fost dus cu salvarea la spital, iar Sarmov nu a primit nici măcar cartonaș galben.

Vezi VIDEO AICI

De menționat că antrenorul oaspeților, Florin Marin, a fost nevoit să facă două schimbări în prima repriză, Cânu și Zicu ieșind accidentați.

ACS Poli nu are nicio victorie în ultimele trei partide (două egaluri și un eșec), iar Concordia nu a învins de șapte etape (trei eșecuri și patru egaluri).

Adrian Falub, antrenorul Concordiei, nu are nicio victorie până acum, bilanțul său fiind un eșec și trei egaluri consecutive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.