Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONCURS: V-ați imaginat vreodată cum va arăta România peste 35 de ani?

unesco
În anul 2056, atunci când România va sărbători 100 de ani de la aderarea la UNESCO, voi, liceenii de astăzi, români de pretutindeni, veți decide pentru țara noastră. Astfel, Comisia Naţională a României pentru UNESCO, în parteneriat cu Departamentul pentru Românii de Pretutindeni vă invită la un concurs de benzi desenate! Liceenii români, atât din țară cât și din străinătate, sunt așteptați să participe la concursul de benzi desenate ”România la 100 de ani de la aderarea la UNESCO”, organizat în cadrul programului aniversar „România şi UNESCO, arc peste timp” cu ocazia celor 65 de ani de la aderarea României la UNESCO și de la înființarea Comisiei Naționale a României pentru UNESCO.
Termenul limită pentru transmiterea lucrărilor este 10 septembrie 2021, la adresa de e-mail viziune100ro_unesco@cnr-unesco.ro. Mai multe detalii cu privire la regulamentul de organizare și detaliile tehnice pe care benzile desenate trebuie să le respecte, aici. Sursa DRP

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.