Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concursuri false şi ţepe de sărbători: ALERTĂ în 3 hypermarketuri celebre

supermarket

Mai e foarte puţin timp până la sărbători şi hypermarketurile, dar şi supermarketurile se întrec în promoţii pentru clienţi. Trebuie să fiţi însă foarte atenţi. Sunt şi foarte multe ţepe printre care una extrem de abilă, escrocheria legată de cupoane.

Citeşte şi: PRO TV şi Antena 1 au pierdut în fața Kanal D: 'Vocea României' si 'X Factor' au fost DETRONATE

În ultima vreme, internetul a fost invadat de concursuri false care ar fi fost organizate de unele dintre cele mai mari lanțuri de retail, precum Lidl, Mega Image sau Profi. Reprezentanții magazinelor au comunicat oficial că această inițiativă nu le aparține și că nu vor accepta cupoanele false în valoare de 500 de lei pentru plata cumpărăturilor.

Citeşte şi: Ultimul mesaj al lui Dacian Cioloş înaintea votului: Unde a plecat premierul / VIDEO

Prorewards.net, playerplay.eu, rogiftprize.com și myblogworldnow.com sunt câteva dintre site-urile care au atras până acum numeroși români cu concursuri false cu premii constând în cupoane în valoare de 500 de lei pentru cumpărături în magazinele Profi, Mega Image sau Lidl. Mesajele descriptive ale concursurilor sunt incoerente, au greșeli de topică și nu au prepoziții care să le asigure cursivitate, ceea ce indică faptul că textele au fost mai degrabă traduse în limba română cu ajutorul unor instrumente online, care nu asigură întotdeauna o exprimare coerentă, conform voceabiz.info.

Citește și: De ce GEM femeile când fac SEX? Nu are legătură cu plăcere

După sesizările retailerilor, domeniul myblogworldnow.com, care le promitea românilor cupoane de 500 de lei la Profi, a fost suspendat, iar site-ul rogiftprize.com, care folosea numele Mega Image în campania falsă, a fost raportat către Google din motive de securitate, astfel că, în momentul accesării lui, internauții sunt avertizați că riscă să fie atrași într-o capcană de hackeri pentru a instala un software periculos sau pentru a furniza informații personale, cum sunt parolele, numerele de telefon sau detalii referitoare la cardurile de credit. Nu toate aceste site-uri şi-au scos ţeapa de pe domeniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.