Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concursuri sportive, ateliere educative şi spectacole, în centrul oraşului

news.ro
spectacol teatru ion creanga
Piaţa Mircea cel Bătrân a reunit cele mai multe activităţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean deschizând laboratoarele mobile de criminalistică pentru cei mici, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean oferind demonstraţii cu câini dresaţi, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta lăsându-i pe copii să urce în autoscară.

"Cei mici se pot îmbrăca în scafandri, pot urca în autospeciale, pot învăţa să devină paramedici şi se pot întrece la ţintă cu furtunul cu apă. Atracţia zilei, evident este autoscara", a precizat reprezentantul ISU Delta, Daniel Năstase.

Centrul oraşului găzduieşte ateliere de pictură pe figurine din ipsos, ateliere de face painting, de baloane modelabile, dar şi un spectacol susţinut de cei mai mici artişti, printre spectatori putând fi văzute personaje din filmele preferate de copii.

În imediata apropiere, pe strada Unirii, dimineaţă, s-a desfăşurat un concurs de duatlon, alergare şi ciclism, la care s-au înscris aproape 40 de copii, acesta fiind urmat de un atelier de educaţie rutieră şi unul de desene pe asfalt.

Participanţii la concursurile sportive au primit premii constând în diplome, dulciuri şi fructe din partea organizatorilor, iar copiii prezenţi la spectacol au primit 300 de baloane din partea CJ.

De asemenea, în zona 3 Fântâni, aflată în apropiere de faleza Dunării, au fost amenajate trei corturi în care copiii se pot juca cu nisip kinetic sau pot desena.

Autorităţile au anunţat că acţiunile din centrul oraşului se vor încheia la ora 14.00, ele urmând să fie reluate la ora 18.00, pe malul lacului Ciuperca, acolo unde vor avea loc lecţii de aerobic.

Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte, deschis între orele 9.00 şi 17.00, aşteaptă miercuri 80 de copii care s-au programat pentru depunerea actelor necesare eliberării paşapoartelor, cei mici fiind aşteptaţi cu baloane, bomboane şi desene.

Potrivit autorităţilor, copiii au miercuri acces gratuit în toate instituţiile muzeale din judeţul Tulcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.