Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Condamnat la închisoare, John Carew a fost angajat de Federaţia Norvegiană de Fotbal

News.ro
minge fotbal poarta

Fostul fotbalist John Carew, condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală în formă agravată, a fost angajat joi de către Federaţia Norvegiană de Fotbal, potrivit news.ro.

John Carew (43) a fost condamnat, în noiembrie 2022, la o pedeapsă de 14 luni de închisoare pentru că nu a declarat autorităţilor fiscale venituri de aproximativ  1,2 milioane milioane de euro, între anii 2014 şi 2019.

John Carew se va ocupa de sectorul juvenil al Federaţiei Norvegiene şi speră că noul său rol îl va ajuta să obţină o ajustare a sentinţei.

„John speră să poată prelua funcţia în timp ce îşi ispăşeşte pedeapsa şi să poarte o brăţară electronică. Va face o cerere în acest sens autorităţilor penitenciare. Este bine că vrea să-şi pună abilităţile în beneficiul copiilor şi adolescenţilor”, a comentat preşedintele federaţiei, Lise Klaeveness. „Poate că această slujbă va fi o componentă a sentinţei sale, caz în care va fi un mare câştig”, a încheiat Klaeveness.

John Carew a jucat în cariera sa la Valerenga, Rosenborg, Valencia, AS Roma, Besiktas, Olympique Lyon, Aston Villa sau West Ham United. A adunat 91 de selecţii în echipa naţională a Norvegiei, pentru care a marcat 24 de goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.