Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Condiția Rusiei: 'Pentru a rezolva aprovizionarea cu cereale ucrainene, solicităm ridicarea tuturor sancțiunilor împotriva exporturilor rusești'

tren cereale

Ministerul de Externe al Rusiei susține că pentru a rezolva aprovizionarea cu cereale ucrainene partea rusă solicită ridicarea tuturor sancțiunilor împotriva exporturilor rusești, informează Nexta.

În paralel, purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, a precizat că partea rusă nu împiedică exportul de cereale din Ucraina prin Polonia.

"Partea rusă a fost întotdeauna un exportator de cereale destul de fiabil. Ucraina a fost un exportator de cereale destul de fiabil. Partea rusă nu împiedică Ucraina să exporte cereale pe calea ferată. Când sunt trenuri cu arme din Polonia, nimeni nu-i împiedică să ia cereale acolo în aceleași trenuri", a spus el.

Occidentul a declanşat o criză alimentară globală prin impunerea celor mai severe sancţiuni din istoria modernă Rusiei în urma războiului din Ucraina, a mai declarat Dmitri Peskov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.