Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducătorii lui Bayer Leverkusen, încrezători că antrenorul Xabi Alonso va rămâne şi în sezonul viitor

reuters
Xabi Alonso

Directorul sportiv al clubului de fotbal Bayer Leverkusen, Simon Rolfes, a spus că este convins că Xabi Alonso, râvnitul antrenor al echipei aflate în fruntea Bundesligii, va continua şi în sezonul viitor, transmite AFP, potrivit Agerpres.

''Sunt sigur de asta'', a spus, duminică, Simon Rolfes, cel care l-a adus pe Alonso în octombrie 2022, cu prilejul emisiunii TV Doppelpass. ''Contractul este una, dar confortul pe care îl simte este alta. Ştie că vom avea o echipă de top în sezonul viitor'', a subliniat Rolfes.

Vara trecută, spaniolul şi-a prelungit contractul cu Leverkusen până în 2026. Dar performanţele lui ''Werkself'' din acest sezon - 17 victorii şi patru egaluri în 21 de meciuri - l-au adus în centrul atenţiei pe Xabi Alonso.

Marea victorie cu 3-0 împotriva lui Bayern Munchen, de sâmbătă, în meciul derby al etapei a 21-a, care a distanţat-o pe Leverkusen la cinci puncte în fruntea Bundesligii, i-a mărit şi mai mult ratingul.

Unii experţi îl văd deja la Liverpool pentru a-i succede lui Jurgen Klopp, care a anunţat că va pleca la finalul sezonului. Numele lui este însă în atenţia şi altor două cluburi la care a jucat în timpul carierei sale de jucător: Bayern Munchen şi Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.