Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducere nouă pentru British American Tobacco România

puterea.ro
British American Tobacco

Operațiunile din cadrul regiunii Europa Centrală și de Sud ale British American Tobacco vor fi conduse din București de către Ram Addanki.

„Suntem foarte entuziasmați de perioada pe care o traversăm, în care British American Tobacco transformă industria tutunului. Este un privilegiu pentru mine să trăiesc această transformare în România, o țară extrem de importantă pentru British American Tobacco, în care, datorită încrederii în mărcile noastre, produsele noastre sunt preferate de unul din doi consumatori români. British American Tobacco și România vor continua să crească împreună, cu noi investiții pentru fabrica noastră de la Ploiești, cu mai multe noi locuri de muncă bine plătite și cu lansarea produselor de nouă generație”, spune Ram Addanki.

Ram Addanki s-a alăturat companiei British American Tobacco în anul 1994. De atunci a îndeplinit responsabilități în mai multe regiuni ale lumii, dobândind o perspectivă globală asupra companiei. Înainte să se alăture British American Tobacco România, Ram Addanki a condus filialele BAT din Croația, Slovenia și Bosnia-Herțegovina, acum parte a Ariei Europa Centrală și de Sud. Ram a ocupat și funcțiile de Director Financiar în Turcia, Manager de Audit al Ariei în Moscova, Director de Finanțe în Marea Britanie și în Irlanda și Director Financiar Regional în Europa și Republica Cehă. Noul director al Ariei Europa Centrală și de Sud și-a început cariera în cadrul British American Tobacco acum 24 de ani în cadrul VST – companie asociată BAT în India.

Aria Europa Centrală și de Sud (South Central Europe Area - SCEA) include 8 țări care raportează României de la sfârșitul anului 2017: Bulgaria, Serbia, Albania, Macedonia, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Slovenia și Croația, precum și Kosovo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.