Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea echipei Gloria Bistriţa a blocat salariile hanbalistelor, din cauza rezultatelor 'sub aşteptări'

www.agerpres.ro
CSM Bucuresti handbal feminin

Conducerea echipei Gloria Bistriţa a anunţat, duminică, decizia de a bloca salariile handbalistelor, din cauza rezultatelor "sub aşteptări" înregistrate în Liga Naţională. Jucătoarele sunt şi ameninţate cu trimiterea la echipa de ligă secundă şi chiar cu rezilierea contractelor, conform news.ro.

Într-un comunicat transmis duminică, directorul clubului Gloria Bistriţa, Eugen Cosma, declară că măsurile vor fi aplicate oricărei jucătoare, ”indiferent de numele şi valoarea acesteia”.

”Din respect pentru comunitate, suporteri şi iubitorii handbalului din judeţul Bistriţa-Năsăud, din cauza rezultatelor sub aşteptări ale echipei din Liga Florilor MOL, dar şi pentru că nu tolerăm lipsa de implicare şi atitudine în joc, la propunerea antrenorului principal şi în urma raportului efectuat de acesta, conducerea CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a luat o serie de decizii importante”, este mesajul transmis de conducerea echipei.

Astfel, s-a decis blocarea plăţii ”remuneraţiilor către întreaga echipă din Liga Florilor MOL, până când rezultatele vor impune plata performanţei”, iar jucătoarele care nu au respectat şi nu vor îndeplini sarcinile tehnico-tactice, ”indiferent de numele şi valoarea acestora, dar şi cele care nu vor avea atitudinea demnă de o echipă care îşi doreşte performanţă, vor fi trimise pentru a se pregăti şi activa în cadrul echipei de Divizia A a clubului nostru sau li se vor rezilia contractele de activitate sportivă”.

Directorul clubului mai precizează că va fi susţinut sportul de sportul de performanţă şi cel de masă, atât la nivel de seniori, cât şi la nivel de juniori şi copii, dar că atunci când se investeşte în performanţă, se cere performanţă.

Gloria Bistriţa ocupă locul 10 în clasamentul Ligii Naţionale, cu 16 puncte şi cu un bilanţ de 5 victorii, un egal şi 8 înfrângeri. Ultimul eşec a fost bifat sâmbătă, pe teren propriu, cu Gloria Buzău, scor 22-30, în meci contând pentru etapa a XIV-a a Ligii Naţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.