Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea ISU Delta, preluată de unul dintre cei mai tineri inspectori șefi

semnatura

Conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta Tulcea va fi asigurată pentru următoarele şase luni de Daniel Petrov, unul dintre cei mai tineri inspectori şefi ai instituţiei, acesta preluând, joi, comanda unităţii în cadrul unui ceremonial festiv. 

'Un inspector-şef care vine şi schimbă din temelii un sistem nu cred că ia cele mai bune decizii. Vom continua proiectele demarate, vom continua creşterea performanţelor ISU şi sperăm să avem cât mai puţine evenimente negative, iar dacă le vom avea să le gestionăm bine', a declarat presei locotenent colonelul Daniel Petrov, informează agerpres.ro.

ALERTĂ cu bombă la Paris: Una dintre cele mai CUNOSCUTE străzi a fost închisă / FOTO


În ceea ce priveşte proiectele importante, inspectorul şef împuternicit a menţionat asigurarea gestionării evenimentelor din Delta Dunării. 'Cel mai important proiect pentru mine este să asigurăm din punct de vedere al gestionării situaţiilor de urgenţă Delta Dunării care este o zonă unicat în ţară şi care, din păcate, putem spune că nu este acoperită 100% din această perspectivă', a menţionat Petrov.

ULTIMA ORĂ - Verdictul CCR privind legea Big Brother


În vârstă de 38 de ani, absolvent al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti, Petrov lucrează din anul 2001 la ISU Delta Tulcea, iar în ultimele 12 luni a fost împuternicit la comanda ISU Dobrogea Constanţa. 

Petrov a preluat de la 1 octombrie conducerea ISU Delta Tulcea de la colonelul Constantin Deaconu, care a fost inspector-şef al instituţiei în ultimele şase luni şi care a trecut în rezervă, conform unui ordin al ministrului Afacerilor Interne. 

La ceremonialul de predare-primire a comenzii ISU Delta Tulcea au participat autorităţi locale şi judeţene, precum şi şeful Direcţiei de pregătire pentru intervenţii din cadrul IGSU, colonel Mihai Guţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.