Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea lotului U23 al României convoacă nouă stranieri pentru cantonamentul preolimpic din Spania

steag spania

Conducerea tehnică a lotului U23 al României a convocat pentru cantonamentul preolimpic care va avea loc în Spania, în perioada 31 mai - 9 iunie, nouă stranieri pe lista preliminară, urmând ca ulterior să fie anunţate şi numele jucătorilor care activează în ţară.

Lista convocărilor preliminare: Alexandru Măţan (Columbus Crew/SUA), Vlad Dragomir (Virtus Entella/Italia), Radu Drăguşin (Juventus/Italia), Denis Drăguş (Crotone/Italia), Marius Marin (Pisa/Italia), Louis Munteanu (Fiorentina/Italia), Andrei Raţiu (Villarreal/Spania), Alexandru Paşcanu (Ponferradina/Spania), Alexandru Dobre (Dijon/Franţa).

România U23 va disputa în Spania, la Marbella, şi două jocuri amicale, împotriva Mexicului (5 iunie, de la ora 21:00) şi Australiei (8 iunie, de la ora 21:00), selecţionate calificate, de asemenea, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, scrie Agerpres.ro.

Având în vedere că prima reprezentativă are acţiune în perioada respectivă, echipa naţională U23 a României va fi condusă de Nicolae Dică, antrenor în staff-ul condus de Mirel Rădoi. Dică va fi ajutat de staff-ul reprezentativei U21.

La Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie - 8 august), selecţionata ţării noastre, pregătită de Mirel Rădoi, va evolua în Grupa B, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras, primele două clasate urmând să acceadă în sferturile de finală.

Turneul de fotbal din cadrul JO va debuta pe 21 iulie şi se va încheia pe 7 august. România s-a calificat în urma prestaţiei echipei naţionale Under-21 la Campionatul European din 2019, competiţie la care a ajuns în semifinale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.