Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea lui Dinamo a decis să nu mai cedeze niciun jucător Stelei

www.gsp.ro
Adam Nemec Dinamo FCSB

Conducerea FC Dinamo a decis că nu va ceda niciun jucător rivalei Steaua, nici pe atacantul Adam Nemec, dorit de Gigi Becali în lotul antrenat de Nicolae Dică, a declarat, miercuri, directorul sportiv al "alb-roşilor", Ionel Dănciulescu.

"Din ce ştiu eu, au fost ceva discuţii legate de Nemec, dar în acest moment orice contact legat de o trecere a lui Nemec la Steaua nu mai este de actualitate. Vorbesc în acest moment. Hotărârea celor din club este de a nu mai discuta despre trecerea lui Nemec la Steaua şi a niciunui alt jucător de la Dinamo. Părerea mea personală, care a a fost şi în legătură cu Gnohere, care a trecut la Steaua, este că nu am fost de acord şi nu o să fiu niciodată de acord cu trecerea unui jucător de la Dinamo la Steaua. Poţi să vinzi şi la alte echipe. Deocamdată, stăm destul de bine (n.r. - din punct de veder financiar)", a declarat Dănciulescu, la Digi Sport.

Ionel Dănciulescu a precizat că salariile cele mai mari la FC Dinamo sunt de 11-12.000 de euro pe lună, plus bonusuri de performanţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.